Kaashandel Sites kaas kopen

Wiki Article


Goudse Kaas daar genot geen grenzen kent! Een kaasmaker groeide op onder de rook van kaasstad Gouda. Hij zag het een dorpen in dit jonge Flevoland zich langzaam maar absoluut ontwikkelden en greep een mogelijkheid om deze nieuwe markt te bedienen. Een Kaashandel was geboren. Sinds een jaren zeventig kan zijn Een Kaashandel ons begrip op de markten aangaande Flevoland betreffende ons ruim assortiment aan Goudse kaas boerenkaas komijnekaas en Friese Nagelkaas.
Nu ogen ze op verdere dan tien markten in Nederland. Met passie en hard werken leiden zij een Kaashandel op innovatieve manier. Sinds een aantal jaar zijn zij de trotse eigenaren met een gewilde websites www. Goudse Kaas Shop. nl en www. Kaasfondue Shop. nl. Op die methode weten ze zowel de zakelijke mits particuliere markt thuis en in Europa te bereiken.

Klik op deze plaats voor onze aanraking gegevens en bekijk hier onze bedrijfsfilm.


Het speciale betreffende Goudse Kaas is dat bedrijven kaas en particulieren de typisch Hollandse producten bijvoorbeeld Goudse kaas verse stroopwafels gedroogde worst bloembollen kaasschaven en fonduepannen mogen kopen. Via een webshop kunnen zelfs kerstpakketten op maat worden vervaardigd. Een afhandeling en verzending wordt compleet door Goudse Kaas geregeld. Veilige Hollandse cadeaus met een grote nostalgische waarde aankomen zo vanwege iedereen binnen handbereik.
Betreffende Goudse Kaas raakt u overal ter wereld ons weinig thuis. Via www. Goudse Kaas Shop. nl is het geoorloofd om meer vervolgens 250 soorten kaas vers over dit mes te kopen. De bestelling wordt vacuum verpakt en zo benodigd voorzien met een bijzondere coolpack. Ofschoon kaas echt tegen temperatuurwisselingen mag zorgt een coolpack ervoor het een kaas doorlopend gekoeld blijft.Betaling is geoorloofd via i Deal creditcard overboeking. Ondernemers kunnen verder op rekening bestellen. Verzending gaat via Post NL. Vanzelfsprekend kunt u tijdens de verzending de pakket volgen via track and trace.

Report this wiki page